Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!


Nailart training - basis salon nailart
privétraining

 

Wil jij jouw klanten iets unieks aanbieden? Maar lukt het je niet om je nailart skills verder te ontwikkelen? Ik help je er graag bij! Vanaf het begin dat ik nagels deed, sprak nailart mij ontzettend aan. Met als hoogtepunt dat ik vorig jaar de Bio Skills Art Challenge #1 won met 1 van mijn creaties! Ik vind het zó leuk om een setje net wat unieker, persoonlijker te maken met nailart. Naast dat het een lust is voor het oog (voor de liefhebber) is het ook een leuk extra inkomen. Want je doet uiteraard niet voor niks zo je best!

Nailart komt in vele vormen en stijlen. Van heel makkelijk en snel tot ingewikkeld en tijdrovend. Ik ben er van overtuigd dat nailart voor iedereen is, hoe simpel of uitgebreid ook. Want met weinig kan je een set al heel uniek maken.

In deze basis salon nailart training wil ik jou helpen om een aantal leuke salon designs onder de knie te krijgen. Met deze designs kan je daarna eindeloos variëren en je nailart skills steeds verder uitbreiden. We gaan 3 uur lang (eventueel met wat uitloop) samen bezig, 1 op 1 in mijn nagelstudio. Het is er rustig en je krijgt alle aandacht waardoor je lekker in de nailart flow komt en de informatie goed tot je kan nemen. Stel je vragen en wanneer je tegen problemen aanloopt kan ik je direct helpen. 

Je werkt met je eigen producten en neemt die zoveel mogelijk mee. Vooraf krijg je een lijst met gebruikte producten en benodigdheden om mee te nemen. Waarom werk je met je eigen producten? Deze hoef je niet meer aan te schaffen en je kan dus altijd uit de voeten met de producten die je al in huis hebt. Als het hier lukt, dan lukt het thuis of in jouw nagelstudio of salon ook. Zijn er dingen die je wil leren en je hebt het niet in huis, maar ik wel, dan gebruik je het van mij. In deze specifieke training heb ik geen bijzondere of dure producten gebruikt. Deze designs kan je dus nagenoeg altijd toepassen met producten die je al bezit. Enige extra product dat ik heb gebruikt is een Threadinggel/spidergel. Wellicht heb je deze al wel. 

Na afloop krijg je een certificaat en ben ik altijd beschikbaar voor je vragen en dingen waar je tegenaan loopt wat betreft de designs die ik je leer. Je ontvangt van mij een naslagwerk in de vorm van een e-book, waar ik mijn tips en trucs met je deel en waarin ik je vertel waarom je geld vraagt voor nailart en hoe je dit kan aanpakken. Daarnaast ontvang je ook een e-book met stapjes van de designs zodat je thuis lekker verder kan oefenen en niks vergeet. 

Jouw investering voor deze privétraining € 130 (btw niet van toepassing).

Zie ik je snel? Klik de button onder aan deze pagina (boven de foto's) om jouw training te boeken.
Liever een training op maat? Lees hieronder verder. Nailart training op maat
Privétraining

In mijn nailart training op maat wil ik jou helpen op jouw eigen niveau. Ben je een beginner of heb je al wat ervaring, dat maakt niet uit. Wil je iets specifieks leren? Dan kunnen we dat meenemen in de les. Vooraf bespreken we wat jouw niveau is en wat je graag zou leren. Kan ik je dit aanbieden dan plannen we een datum. We gaan 3 uur lang (eventueel met wat uitloop) samen bezig, 1 op 1 in mijn nagelstudio. Het is er rustig en je krijgt alle aandacht waardoor je lekker in de nailart flow komt en de informatie goed tot je kan nemen. 

Aan welke designs moet je dan zoal denken? Ik heb het hier over salon nailart. Daarmee bedoel ik designs die je goed kan toepassen bij klanten in jouw salon. Dus geen ontzettend ingewikkelde figuren die extreem tijdrovend zijn. Maar in leuke vlotte stappen een mooi resultaat dat veel mensen zal aanspreken. Zie de foto onderaan de pagina, dit zijn voorbeeldjes in mijn eigen nagelstudio die ik gebruik voor mijn klanten. 

Je werkt met je eigen producten en neemt die zoveel mogelijk mee. Vooraf krijg je een lijst met voorgestelde producten en benodigdheden om mee te nemen. Waarom werk je met je eigen producten? Deze hoef je niet meer aan te schaffen en je kan dus altijd uit de voeten met de producten die je al in huis hebt. Als het hier lukt, dan lukt het thuis of in jouw nagelstudio of salon ook. Zijn er dingen die je wil leren en je hebt het niet in huis, maar ik wel, dan gebruik je het van mij. 

Na afloop krijg je een certificaat en ben ik altijd beschikbaar voor je vragen en dingen waar je tegenaan loopt. Je ontvangt van mij een naslagwerk in de vorm van een e-book, waar ik mijn tips en trucs met je deel en waarin ik je vertel waarom je geld vraagt voor nailart en hoe je dit kan aanpakken. 

Jouw investering voor deze privétraining € 180 (btw niet van toepassing). 

Zie ik je snel? Klik de button hieronder om jouw training te boeken. 

Boek nu jouw training 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram