Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

Nailart training - basis salon nailart

privétraining

Wil jij jouw klanten iets unieks aanbieden? Maar lukt het je niet om je nailart skills verder te ontwikkelen? Ik help je er graag bij! Vanaf het begin dat ik nagels deed, sprak nailart mij ontzettend aan. Met als hoogtepunt dat ik in 2021 de Bio Skills Art Challenge #1 won met 1 van mijn creaties! Ik vind het zó leuk om een setje net wat unieker, persoonlijker te maken met nailart. Naast dat het een lust is voor het oog (voor de liefhebber) is het ook een leuk extra inkomen. Want je doet uiteraard niet voor niks zo je best!

Nailart komt in vele vormen en stijlen. Van heel makkelijk en snel tot ingewikkeld en tijdrovend. Ik ben er van overtuigd dat nailart voor iedereen is, hoe simpel of uitgebreid ook. Want met weinig kan je een set al heel uniek maken.

In deze basis salon nailart training wil ik jou helpen om een aantal leuke salon designs onder de knie te krijgen. Met deze designs kan je daarna eindeloos variëren en je nailart skills steeds verder uitbreiden. We gaan 3 uur lang (eventueel met wat uitloop) samen bezig, 1 op 1 in mijn nagelstudio. Het is er rustig en je krijgt alle aandacht waardoor je lekker in de nailart flow komt en de informatie goed tot je kan nemen. Stel je vragen en wanneer je tegen problemen aanloopt kan ik je direct helpen. 

Je werkt met je eigen producten en neemt die zoveel mogelijk mee. Vooraf krijg je een lijst met gebruikte producten en benodigdheden om mee te nemen. Waarom werk je met je eigen producten? Deze hoef je niet meer aan te schaffen en je kan dus altijd uit de voeten met de producten die je al in huis hebt. Als het hier lukt, dan lukt het thuis of in jouw nagelstudio of salon ook. Zijn er dingen die je wil leren en je hebt het niet in huis, maar ik wel, dan gebruik je het van mij. In deze specifieke training heb ik geen bijzondere of dure producten gebruikt. Deze designs kan je dus nagenoeg altijd toepassen met producten die je al bezit. Enige extra product dat ik heb gebruikt is een Threadinggel/spidergel. Wellicht heb je deze al wel. 

Hieronder zie je een foto van de tips die je zal gaan maken (foto rechts). 

Na afloop krijg je een certificaat en ben ik altijd beschikbaar voor je vragen en dingen waar je tegenaan loopt wat betreft de designs die ik je leer. Je ontvangt van mij een e-book als naslagwerk! Dit e-book bevat de instructies stap voor stap van de basis salon nailart training en ik deel met jou mijn tips en trucs en waardevolle extra informatie over nailart toepassen in jouw salon of studio. Daarnaast bevat het nog een kleine bonus voor niet-Bio-Sculpture-stylisten waardoor je nailart producten kan bestellen van Bio Sculpture zonder dat je de trainingen hoeft te volgen! 

Jouw investering voor deze privétraining € 130 (btw niet van toepassing).

Zie ik je snel? Klik de button hieronder om jouw training te boeken.

Boek nu jouw training 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram