Nagelstudio Glitter en Glans 
 
Voor een behandeling op maat!

Nagelbijten

Voor een nagelbijter kan het best lastig zijn de juiste nagelstyliste te vinden waarbij gewenst resultaat wordt behaald. Iedere nagelstyliste heeft ook weer haar eigen manier om een nagelbijter te helpen. Ik leg je graag uit hoe ik te werk ga. 

Bij nagelbijten is het belangrijk dat de gezondheid van jouw natuurlijke nagels wordt hersteld. Vaak zijn ze beschadigd maar ook de huid er omheen. De nagels van een nagelbijter groeien sneller dan 'normaal'. Het is dan ook belangrijk om iets eerder terug te komen voor een behandeling dan wanneer de nagels het normale tempo terug aan nemen wanneer je langer bent gestopt met bijten. 

Wat ik doe is jouw nagels goed bekijken, voorbereiden (manicure) en behandelen met gel, eventueel een lichte kleur daarop, zonder verlenging! Waarom verleng ik geen nagels?  Wanneer je een nagel verstevigd met gel, goed verzorgd, ook thuis, dan groeit de nagel gewoon vanzelf. Hoe mooi is dat?! Binnen een aantal behandelingen zullen je nagels ontzettend opknappen en een mooie lengte krijgen. Je hebt zo ook de tijd om langzaam te wennen aan iets lengte, in plaats van ineens langere nagels. Waarom een lichte kleur? Zo valt het niet heel erg op, een nagelbijter moet zo min mogelijk prikkeling krijgen om te gaan bijten. Zowel de huid als de nagels zelf. 

Voor nagelbijters geldt dezelfde prijs als voor elke andere klant, zie hiervoor de prijslijst

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram